Инвестирайте в първите шест лиги за част от наградния фонд от 6 BTC на 1xBit.

Турнирът Super Six е страхотна промоция за футболните фенове, която предлага награден фонд от 6BTC. Участието е лесно – просто залагайте на топ първенствата в периода от 29 март до 25 май 2023 г. и спечелете дял от голямата награда, включително други награди!

Правила и условия на Super Six

За да участвате, трябва да бъдете регистрирани членове на 1xBit. Отидете на страницата с офертите, кликнете върху банера и сте готови да започнете. Залагайте на шестте големи европейски футболни лиги – Бундеслига, Лига 1, Висша лига, Ла Лига, Серия А или Примейра. За всеки направен залог получавате билети, важат за всички мачове и пазари. Съберете възможно най-много билети, за да участвате в множество тегления на награди, включително голямата награда от 6BTC. Можете да спечелите:

  • Масивни месечни тегления на награди за всяко първенство – залагайте на шестте лиги и печелете парични награди на случаен принцип!
  • Теглене на награди със случайни награди в края на шампионатите.
  • Финално теглене на награди – избор на 5-те най-големи победители.

Залагането на най-добрите футболни лиги винаги е вълнуващо, но с турнира Super Six на 1xBit става още по-добро.

Защо да залагате в 1xBit?

1xBit е един от най-добрите сайтове за крипто залози в индустрията, с множество пазари за спортни залози, конкурентни коефициенти, крипто плащания с над 40 алткойна, турнири с щедри наградни фондове и бонус за добре дошли до 7BTC след първите Ви четири депозита. Използвайте код SIX1X за 125% бонус за първия Ви депозит!

На 1xBit можете да залагате на всичко, от футболни мачове до баскетболни спредове, UFC битки и моторни спортове. Получавате бързи плащания, лесна регистрация и липса на KYC. Последното е функция, която много залагащи желаят, а 1xBit е един от малкото онлайн спортни букмейкъри, които я предлагат.

С футболни турнири като Super Six и билети за всевъзможни промоции, това е букмейкър, който не бива да пропускате.

Заключение

Ако обичате футбола и залагате на топ първенствата, промоцията Super Six в 1xBit ще ви хареса. Можете да спечелите големи награди и да получите събития на вълнуващи футболни мачове, играейки на този сайт за крипто залози.

Този материал е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes!

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *