Инвеститори от САЩ и Европа проучват пазара на имоти у нас

Редица международни инвеститори в недвижимата собственост и туризма от САЩ, Великобритания, Германия и други страни ще използват започващия на 9 ноември Строително-инвестиционен форум като възможност да получат информация “от първа ръка” за състоянието и перспективите на пазара у нас. Сред тях се открояват компании като European Future Group, Ferry Group, Land America и др.

Конферентната програма на събитието, чийто официален медиен партньор е Investor.bg, обхваща редица ключови аспекти в недвижимата собственост, туризма и строителството – кои са най-перспективните туристически пазари на Балканите, ролята на пазара на имоти за развитието на икономиките в региона, както и прозрачността като двигател на развиващите се пазари на имоти.

Участниците в Осмия Real Estate&Investment Forum ще се запознаят с анализ на правните аспекти на проблемите по наемане, закупуване и построяване на офис сгради в България. Анализът ще бъде представен от Калина Миланова, ръководител на Real Estate Practice Group Sofia в CMS Cameron McKenna – най-голямата международна правна фирма на българския пазар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *