Инвеститор на годината 2013

Българската агенция за инвестиции (БАИ)организира за осми пореден път годишните награди „Инвеститор на годината“. С това събитие целим да отличим най-значимите инвестиционни проекти, реализирани в България през 2013 г.

Политиката на БАИ е да насърчава инвестициите в България, както и да съдейства на местните и чуждестранни инвеститори във всички етапи при реализация на инвестиционните им проекти. Освен привличането на потенциални инвеститори, наша основна цел е да подпомагаме вече стартирали проекти и да гарантираме успешното им развитие.

С връчването на тези награди изразяваме нашата признателност към приноса на инвеститорите в българската икономика. Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа ни за интелигентен и устойчив икономически растеж.

В „Инвеститор на годината” могат да участват всички фирми инвестирали в България през 2013 г.

С приз от предходните годишни награди са удостоени компаниите: „Луфтханза Техник София“, „Хюлет Пакард България”, „Тракия Глас България” ЕАД, „Иксетик Пловдив” ЕООД, „Агрополихим” АД, „АББ Аутомейшън“ ЕООД, „Солвей Соди” АД, „Биовет” АД, „Девня Цимент” АД, „Либхер-Хаусгерете Марица” ЕООД, „Шнайдер Електрик България” ЕООД, „Монтюпе” ЕООД, „Софтуер АГ” и др.

Специално назначена комисия ще разгледа всички номинации и ще определи фирмите, които ще бъдат наградени на официална церемония през януари 2014 г. Крайният срок за изпращане на попълнените форми за участие е29 ноември 2013 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *