Къде почивките излизат по-скъпо и къде по-евтино?

Кои са местата по света където почивката ни ще излезе по-скъпо и къде ще излезе по-евтино? Отговор на този въпрос дава класацията на световните дестинации на портала за почивка Trip Advisor, цитиран от немския икономически вестник Handelsblatt. Следва класацията на топ 3 на скъпите хотели и топ 3 на евтините хотели в света.

На 3 място сред най-скъпите и най-добри дестинации в света порталът на почивка Trip Advisor поставя Париж. Във френската столица хотелската стая струва около 327,80 евро, като цената не включва закуска. Разбира се експертите от Trip Advisor ни препоръчват и по-евтини стаи, като например тази в хотел Augistin, която струва само 163 евро.

На 2 място сред най-скъпите дестинации в света е Токио. В японската столица хотелска стая без включена закуска струва средно 340 евро. Експертите от Trip Advisor ни препоръчват да отседнем в хотел Ryumeikan, където средната цена на хотелска стая е 189 евро.

На 1 място сред най-скъпите дестинации в света е Ню Йорк. Посетителите на града трябва да заплатят средно 439 евро за хотелска стая. Един от съветите на експертите от Trip Advisor е да отседнем в хотел 414, който се намира близо до Time Square. В хотела една стая струва средно 316 евро.

На 3-то място сред най-евтините дестинации в света според класацията на Trip Advisor e Сан Хосе в Коста Рика. Една хотелска стая струва средно 79 евро. От Trip Advisor препоръчват да се отседне в хотел Casa Cambranes, където можем да наемем стая за 65 евро.

На 2-ро място сред евтините световни дестинации е Москва. В руската столица е възможно да наемем хотелска стая за средна цена от около 63 евро. Експертите ни съветват при отсядане в Москва да си наемем стая в хотел Ibis Moscow Centre Bakhrushina, където цената на стаята е 57 евро.

1-вото място сред най-евтините и добри световни дестинации е за Буенос Айрес. В аржентинската столица можем да наемем хотелска стая срещу скромната сума от едва 37 евро. От Trip Advisor препоръчват да се отседне в хотел Tucuman Palace, където средната цена на стая е около 37 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *