Най-добрите криптовалути, които се покачват през май: Дожкоин, Шиба Ину, Трейдкърв

“Penny” криптовалутите са тези, които позволяват на всеки да си ги позволи – те привличат както хора, които се интересуват от блокчейн пространството, така и тези, които търсят висока възвръщаемост от инвестицията си.

>ЗАКУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме:

Tradecurve може да доминира в Web3 пространството с платформа, комбинираща най-доброто от CEX и DEX
Shiba Inu (SHIB) трябва да преодолее текущите си ценови бариери, за да генерира значими печалби
Dogecoin (DOGE) стана обект на актуализации и има потенциал да се развие успешно в бъдеще

В исторически план стойността на меме токените като Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) бе значително възпрепятствана, но те все още бяха криптовалути, достъпни за всеки и с огромен потенциал за възвръщаемост на инвестицията.

Друг ранен проект, който е в момента на предварителна продажба и е придобил значителна популярност, е Tradecurve (TRADE), тъй като предлага множество функции, които го правят конкурентен на пазара.

В тази статия ще разгледаме всяка от тези криптовалути и последните им актуализации, за да видим защо всяка от тях се отличава и има голям потенциал за ръст в бъдеще.

Shiba Inu (SHIB) и неговият потенциал

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) има широка екосистема, която включва предстоящата Shib – The Metaverse, заедно с други токени като BONE, LEASH и TREAT.

Неотдавна BONE бе добавен към CetoEX и Huobi, което допринесе за общата привлекателност на екосистемата Shiba Inu. Въпреки тези текущи партньорства, стойността на SHIB е била намалена.

Към 17 май 2023 г. цената на Shiba Inu е $0.00000874, като намалението за последните 30 дни беше 24.8%. За да печели, SHIB трябва да преодолее бариерата от $0.000008, но ако успее, цената може да нарасне още повече. Недавните партньорства и развитието на Shiba Inu (SHIB) показват бъдеще с потенциално висок ръст.

Dogecoin (DOGE) може да остане актуален

През последния месец Dogecoin (DOGE) имаше значителен ръст след като Twitter смени своя лого с мема “Doge”, който е талисманът на Dogecoin.

Освен това бе пусната libdogecoin 0.1.2, която показва, че все още има развитие в рамките на по-широката екосистема на Dogecoin.

Към 17 май 2023 г. Dogecoin (DOGE) цената е $0,073443. В последните 30 дни се наблюдава намаление от 22%, но през последните 24 часа възстановяването и беше 1.8%, Укрепването на DOGE може да се постигне само ако пробие бариерата от $0.07 и продължи да пуска допълнителни актуализации.

Tradecurve (TCRV) предизвиква основните платформи за търговия

Binance, Coinbase и други борси за криптовалути налагат досадни и сложни за многобройни потребители KYC процедури, преди да могат да транзакционират. Тази процедура може да отнема много време и никога да не бъде приятна за потребителите. Tradecurve може да доминира тази област, като създава хибридна борса, която ще премахне този тип изисквания и ще върне контрола на търговците.

Освен това, повечето централизирани борси (CEX) събират високи такси и ком

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *