Покана за свикване на ОСА на „Оптела-лазерни технологии“ АД

То ще се проведе на 29.06.2012 г. от 11:00 ч. в седалището на Дружеството в гр. Пловдив , ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 1 при следният дневен ред:

1. Приемане на Отчета за дейността на Дружеството през 2011 година.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема Отчета за дейността на Дружеството през 2011 година;
2. Приемане на Отчета на Директора за връзка с инвеститорите.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема отчета на Директора за връзка с инвеститорите;
3. Доклад на дипломирания експерт-счетоводител за извършената проверка на Дружеството за 2011 година.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема Доклада на дипломирания експерт-счетоводител за извършената проверка на дейността на Дружеството за 2011 година;
4. Одобряване на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2011 година.
 
Проект за решение: Общото събрание на акционерите одобрява Годишния финансов отчет на Дружеството за 2011 година.
5. Приемане на решение за разпределение на печалбата за 2011 година.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите не разпределя печалба за 2011 г. поради липса на такава.
6. Освобождаване от отговорност на членовете на УС и НС на “ОПТЕЛА – ЛАЗЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ” АД за дейността им през 2011 година.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите освобождава от отговорност членовете на УС и НС на “ОПТЕЛА – ЛАЗЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ” АД за дейността им през 2011година.
7. Промяна на фирмата на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за промяна на фирмата на дружеството от «Оптела – лазерни технологии» АД на «Оптела» АД.
8. Промяна на седалището и адреса на управление на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за промяна на седалището и адреса на управление на Дружеството от гр.Пловдив, ул. «Проф. Цветан Лазаров»,№1 на гр.Пловдив, ж.р.„Тракия”, ул.«Вълко Шопов»,№ 14.
9. Промяна в предмета на дейност на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение предмета на дейност на Дружеството да бъде: «Верига от автосервизи; високотехнологични услуги по сервиза на автомобили; ремонт на двигатели, възли, агрегати; сглобяване на автомобили; тунинговане за надеждност, икономичност и екологичност; оптично тунинговане; автобояджийски услуги; лизинг на автомобили, търговия с тях и резервни части; производство на авточасти; автомобили под наем; външно и вътрешнотърговски сделки със стоки и услуги; софтуерно посредничество и участия; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица; металорежещи машини, възли и детайли, комплектовка, резервни части; лазерни и машиностроителни услуги»
10. Промяна в системата на управление на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за преминаване от двустепенна система на управление (Надзорен и Управителен съвет) на едностепенна система на управление (Съвет на директорите).
11. Определяне броя на членове и състава на Съвета на директорите на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение относно броя на членовете и състава на Съвета на директорите, съгласно направените на ОСА предложения.
12. Определяне на възнаграждението на членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема решение да не се заплаща месечно възнаграждение на членовете на Съвета на директорите, на които няма да бъде възложено управлението.
13. Приемане на нов Устав на Дружеството.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите приема нов Устав на Дружеството.
14. Избор на дипломиран експерт-счетоводител на Дружеството за 2012 година.
Проект за решение: Общото събрание на акционерите избира  Стоян Величков Тинчев, рег. одитор № 151 при ИДЕС за дипломиран експерт-счетоводител на Дружеството за 2012 година;
15.Разни.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *