След Изпускането на Pepe и Turbo, Spongebob ($SPONGE) може да бъде следващата добра инвестиция

През последните няколко месеца съзерцаваме интересни развития на събитията в света на криптовалутите. Възрастващ брой инвеститори насочват вниманието си към меме криптовалути. Тази тенденция се дължи на успеха на проекти като Dogecoin и Shiba Inu.

В последствие монети като Pepe, Wojak и Turbo завладяха света на меметата през 2023 г. Всички тези криптовалути предложиха доста добри печалби на своите притежатели.

Много инвеститори продължават да добиват тежест в търсене на следващия проект, който ще „изригне“.

Ако сте пропуснали Pepe и Turbo, все още имате шанс да изградите солидно портфолио. Сто нови проекта влизат всекидневно на крипто борсите. Един от тях е Spongebob, който ще се опита да повтори успеха на предшествениците си и да направи притежателите на $SPONGE по-богати.

Анализ на Pepe монетата за последните няколко дни

$PEPE се превърна в една от най-добрите инвестиции на крипто пазара през 2023 г. Меме монетата можеше да бъде закупена на борсата при цена от $0.000000055142. В сравнение с актуалната стойност от $0.00000277, това представлява скок от над 5 000%.

През последните няколко дни наблюдаваме сериозен интерес към криптовалутата.

Цената на актива се е покачила с 915% само в рамките на 7 дни. Пазарната капитализация на $PEPE достигна умопомрачаващите $1,5 милиарда.

В рамките на последните 24 часа $PEPE се наслаждава на поредния си силен период на пазара. Монетата може да се похвали с обем на търгуване от порядъка на $1,4 милиарда. Това помогна и за скока от 120% в стойността на актива.

Ще успее ли $SPONGE да повтори успеха на $PEPE и да направи скок от 6 000%?

$SPONGE навлиза на децентрализираната борса на Uniswap на 4 май 2023 г. Криптовалутата постигна сериозен успех само в рамките на няколко часа. Инвеститорите се събраха и преминаха границата от $1 милион в обем на търговия.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Това е предпоставка за светлото бъдеще на проекта. Въпреки всичко, първите няколко дни на пазара ще бъдат от ключово значение за разгръщането на потенциала.

Меме монетата трябва да устои на сътресенията на борсата и да докаже своята реална стойност.

Много инвеститори следят с интерес дали $SPONGE може да повтори успеха на $PEPE. Единствено времето ще даде точния от

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *