10 бизнес идеи, които ще ви струват по-малко от 1000 долара инвестиция

Ако искате да започнете собствен бизнес трябва да се замислите какви умения и знания притежавате, съветват експерти.

„Запитайте се – „Каква е моята страст?“ споделя кариерният инструктор Дебора Браун-Волкман. „Хората търсят контрол над своя професионален живот и създаването на свой собствен бизнес за по-малко от 1 000 долара им дава възможността да тестват какво е подходящо за тях и какво не“.
Експертите казват, че когато се почувствате сигурни в избраната сфера на бизнес е добре да закупите бизнес застраховка. Тя може да погълне по-голямата част от вашите финанси, но ще си заслужава.
Предприемачеството изисква упоритост и вземането на трудни решения. Можете да опитате да направите вашите първи стъпки към собствен бизнес, чрез една от следните професии:
1. Частен преподавател
Ако имате умения, знания или смятате, че сте експерт в дадена сфера, можете да преподавате.
2. Професионален организатор
Ако сте подреден и организиран можете да предлагате вашите услуги на хора, които нямат времето на поддържат своите домове в изряден вид. Професионалният организатор подрежда и изчиства частни площи, превръщайки хаосът в хармония.
3. Изпълняване на поръчки и задачи
Много хора нямат времето да изпълняват дневните си задачи и задължения. Почти всеки може да се възползва от тази услуга. Докато вашите клиенти са на работа вие ще изпълявате техните задачи и задължения.
4. Автор на частна практика
Компании и сайтове със текстово съдържание имат нужда от много писатели, които да въвеждат актуална информация. Заплащането по принцип е на изпълнена публикация и може да варира според обема на текста.
5. Мениджър социални мрежи
Много малки компании и предприемачи не могат да си позволят да имат мениджър социални мрежи или маркетинг отдел. Създаването на компания, която предлага услуги за управление на социалните акаунти на бизнеси и организации може да се окаже много печеливша.
6. Организатор на събития
Сватбите не са единствените събития, които изискват организационни умения. Рождени дни, годишнини, празненства и много други изискват умения и знания, които не всеки има.
7. Мениджър недвижими имоти
Експертите казват, че в днешно време тази професия измества длъжността на икономите. Мениджърите на недвижими имоти се грижат за всички нужди на клиента и неговите имоти. Той трябва да работи съвместно с градинари и асистенти, както и да изпълнява длъжности като пране и покупки.
8. Личен треньор
Ако имате страст към тренировките и спорта можете да започнете собствен бизнес. Потърсете начин да вземете сертификат за личен треньор.
9. Счетоводител
Ако сте сертифициран счетоводител можете да започнете собствен бизнес.
10. Графичен дизайнер
Макар да има достатъчно безплатни инструменти за графичен дизайн те не предлагат достатъчно възможности за целите на повечето хора. Това е една сфера, която се развива много бързо напоследък и може да се окаже силно печеливша за вас.
manifesto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *