Ripple придобива част от криптовалутната борса Bitstamp

През първото тримесечие на годината, венчър компанията за криптовалути Pantera Capital продаде своя дял в Bitstamp на Ripple, според Galaxy Digital. Цената на сделката не е разкрита. Bitstamp е седмата по големина крипто борса, според CoinMarketCap, с над $163 милиона стойност на обменените Биткойн токени за последния ден. Възможното въздействие на покупката върху XRP, токена зад екосистемата на Ripple, все още е предмет на догадки. Bitstamp е най-големият пазар за XRP след Binance.

Статията е спонсорирано съдържание и не представлява инвестиционен съвет.

Bitstamp преди това действаше като портал за Ripple, осигурявайки достъп до RippleNet. Най-популярната търговска двойка в Bitstamp в момента е XRP/Евро, което представлява над 30% от всичкия търговски обем. Някои смятат, че покупката може да има връзка с целите на Ripple за On-Demand Liquidity (ODL) или Liquidity Hub (LH) услугите си. Важно е да се отбележи, че LH изключва монетата XRP, но ODL на Ripple го включва при транзакциите.

Въпреки че точните условия и значението на сделката не са обявени все още, тя показва, че Ripple стреми да разшири продуктовите си предложения, особено след покупката на швейцарската криптовалутна компания за съхранение Metaco за $250 милиона. Остава да се види дали покупката на Bitstamp ще увеличи ликвидността на XRP.

Цената на XRP към момента на писане на статията е $0,4513, като му дава пазарна капитализация над $23,4 милиарда. Очакват се обещаващи бъдещи перспективи за Ripple и XRP, а някои анализи показват, че криптовалутата има шанс да достигне $0,50 в следващите дни, което е малък скок от 10-15%.

Освен XRP, има и други криптовалути, които показват потенциал за значително увеличение на стойността си. Най-перспективните нови криптовалути включват AiDoge, Launchpad XYZ и DeeLance, започнали предварителните си продажби и имат голям потенциал за б

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *