Tradecurve ще доминира бъдещия пазар, след разочароващото представяне на Cardano (ADA) и Solana (SOL) през 2023 г.

Въпреки това, пазарът все още се надява на нарастване на цените, благодарение на новия проект Tradecurve.

Според експертите този нов проект има потенциала да предизвика настроения на пазара си със своя огромен потенциал за растеж. Инвеститорите на Cardano (ADA) и Solana (SOL) също са се насочили към TCRV, за да увеличат печалбите си.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Инвеститорите на Cardano (ADA) изживяват загуби

Въпреки че крипто пазарът изглежда стабилен, покупките на Cardano (ADA) са изживяли някои загуби. През последния месец цената на Cardano (ADA) е спаднала около 4%. В текущия момент Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.37.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Информацията в статията не представлява инвестиционен съвет.

Според последните данни на IntoTheBlock, Cardano (ADA) е регистрирала увеличение от 205% в дневния си обем на транзакции от началото на 2023 г. насам. От 1,500% мрежата на Cardano (ADA) също е станала свидетел на месечен скок в нетните потоци от големи притежатели. Освен това Cardano (ADA) добави повече от 1,000 смарт договора Plutus V1, за да разшири блокчейн пространството си.

Solana (SOL) интегрира ChatGPT плъгин

Тъй като изкуственият интелект става все по-гореща тема в крипто света, Solana (SOL) се опитва да се възползва от настроението около него. Solana (SOL) официално интегрира изкуствения интелект в своята мрежа чрез плъгина ChatGPT, разработен от екипа ѝ. Потребителите на Solana (SOL) могат да изтеглят плъгина ChatGPT от GitHub.

Според официалното съобщение, ChatGPT плъгинът на Solana (SOL) ще включва закупуване на NFT, инспектиране на транзакции, прехвърляне на токени, интерпретиране на данни от публични сметки и намиране на NFT колекции на минимални цени. Въпреки това движението на цената на Solana (SOL) през последното време е намалело. Пазарната стойност на Solana (SOL) е спаднала с 4% през последната седмица и в момента тази криптовалута може да се търгува на цена от $19.96.

Tradecurve предлага потенциал за печалби на предварителни продажби

Изследователски доклад подсказва, че около 20% от американците притежават криптовалути. Това намеква за нарастващото приемане на криптовалутите, което дори пазарният спад от 2022 г. не може да промени. Все повече хора се привличат към тази индустрия и секторът на търговията е готов да стане свидетел на огромен растеж. Въпреки това, съществуващите борси за търговия, като Binance, OKB, Robin Hood App и KuCoin, се борят с проблеми, като ограничени възможности за инвестиции, ниски печалби за потребителите, високи такси за транзакции и липса на прозрачност. Така се налага появата на нов проект като Tradecurve – Web3 борса за търговия.

Търговците на тази платформа няма да трябва да споделят личните си данни, нито да преминават през проверка KYC. Те могат да отворят потребителски акаунт, като използват идентификационен номер на електронна поща и да започнат да търгуват веднага. Тя също предлага възможност за търговия с ливъридж, като началното съотношение е 500:1.

TCRV е официалната криптовалута на проекта, който успешно завърши етап 1 от фазата на предварителна продажба. Сега етап 2 е на цена от $0.012. Ако закупите вашите TCRV токени сега, имате потенциала да достигнете 50 пъти повече средства от вашия инвестиционен капитал по време на фазата на предварителна продажба.

За повече информация относно предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Купон за токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Информацията в статията не представлява инвестиционен съвет.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *