Trip.com представя Trekki NFT, за да подобри пътешествията

Non-Fungible Tokens (NFTs) бяха въведени, за да привлекат вниманието на артистите и да изключат необходимостта от търсене на признание. В днешно време NFT-тата имат разширено приложение в дигиталния свят. Едно такова приложение е Trekki NFT от Trip.com. Целта е да подобри пътуването на потребителите. С появата на NFT-та в картината, е правилно да се предположи, че не само полезността, но и цялостното изживяване получава голям тласък от този проект на Web3.

Trekki NFT представлява уникална интелектуална собственост с трайна стойност. Успешно приковава погледа с интересен сценарий и задълбочен свят.

Това, което прави първият Web3 проект на Trip.com уникален на пазара е способността му да преразглежда полезността на non-fungible tokens. Краткосрочната цел е да се сътрудничи с организации в индустрията, за да се предложат изключителни пътешествия. Най-вероятно това ще включва резервации за хотели, отстъпки за полети и билети за достъп до забележителности.

Предлагането на намалени цени на полети би могло да бъде най-мощното предложение, което потребителите биха срещнали в света на Web3 на Trip.com. Това може би било и главната причина за проекта да се развие, а всичко друго съставя допълнителни елементи. Крайният резултат остава да се види, но очакванията са високи, особено сред пътешественици и фенове на NFT-та.

Някои от най-важните неща за Trekki NFT са:

– Разкриване на потенциала на NFT-тата чрез пътуване. Това позволява на притежателите им да видят как NFT-тата им се развиват от ювенилната стадия до зряла възраст. Trekki NFT-та изискват хранене чрез поръчки, значки и нива на членство.
– Залагане на NFT-та след като ги придобиете. Това може да се направи само на официалния уебсайт, което помага на притежателите да печелят награди във формата на токени, които могат да бъдат използвани при търсене на ползи или купуване на продукти.

Целта е да се подобри цялостното пътешествие на притежателите на Trekki NFT. Проектът се ангажира да предложи пътуване като никое друго, като съчетава приключения и въображение.

В бъдеще Trip.com има планове да установи значими партньорства, да развие общността на притежателите на NFT-та и да провежда събития, за да увеличи ангажираността. с общността.

Trip.com вече е започнал да се сътрудничи с марки от Web2 & Web3 сферите, медийни издания и търговски платформи, заедно с NFT платформи. Каналът за сътрудничество е отворен за всички, които желаят да се включат в пътуването с Trip.com. Възнагражденията за общността включват безплатно монтиране и приложения за бял списък за NFT-та. Това включва и изключителни привилегии и безплатни билети за полети. Събитията ще бъдат провеждани на платформи като Twitter Spaces и Pop-Up Stores.

Trekki NFT внася Trekkis в света. Това са герои, приличащи на делфини. Те са любопитни по натура. Придружават се с вълнуващи игрови механики.

Представянето на Trekki NFT от Trip.com дава паспорт към пътешествието, което може да се опише само като изключително.

 

Към източника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *