Visa подкрепя културния дух на Банско

Visa – глобалната платежна технологична компания, подкрепя 20-то юбилейно издание на джаз фестивала в Банско и дава своя принос за развитието на местната общност и културния живот в Югоизточния регион. За периода 5-12 август с участието на компанията жителите и многобройните гости на Банско се докоснаха до виртуозни джаз изпълнители и  формации от България и чужбина. Днес и утре концертите започват в 19 ч на площад „Никола Вапцаров“.

Всяка година фестивалът в Банско привлича любители на джаза, представители на бизнеса и политици – голяма част от тях картодържатели на Visa и собственици на Visa Premium продукти. За да отговори на потребителското търсене, Visa се стреми да представи разнообразните възможности, които носят  Visa Premium продуктите. Картите Visa Gold, Platinum и Infinite са гаранция за атрактивни оферти към техните собственици – от специални предложения и комплименти при посещение в избрани бутици, барове и салони в България,  до отстъпки при пътуване и преференциални цени на резервации, както и привилегии във внимателно подбрани хотели по целия свят, всички те представени на електронната Visa Premium платформа. Повече информация за Visa Premium продуктите може да бъде намерена на www.visabg.com/premium.

По традиция, от първия фестивал в Банско през 1998 г., програмата представя стилове и формации от почти всички жанрове в джаза. През годините на сцената са се представили Биг Бенда на Българското национално радио, формациите на Вили Казасян, Георги Борисов, Ангел Заберски, Благоевградският Биг Бенд, няколко оркестъра от Германия и Австрия, както и световни джаз изпълнители като Скот Хамилтън, Аксел Цвингенбергер,  Силван Цинг, Фреди Коул и много други. За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на събитието www.banskojazzfest.com.

Верни на отдавнашните си традиции да е част от културни събития, по-рано тази година  Visa беше партньор с международния джаз фестивал A to JazZ, където за потребителите работеше специален Speed.Bar, предлагащ бързи и удобни електронни разплащания при покупка на храна и напитки. Благодарение на това посетителите на фестивала имаха възможността да се отдадат пълноценно на музиката и изпълнителите.

###

За Visa Inc.

Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, – която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и  таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посетете нашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaInEurope.

  Стефан ПРОНЧЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *