„Виваком“ e новото име на БТК и „Вивател“

„Виваком“ e новото име на най-голямата телекомуникационна компания в България, която обединява услугите и екипите на БТК и „Вивател“ (vivatel).

Това е последният етап от сливането на двaта телекома, които се превръщат в компания с единна визия, обединен екип и пълно портфолио от телекомуникационни услуги с обща корпоративна идентичност.

Услугите, които „Виваком“ ще предлага, включват интернет, фиксирани и мобилни комуникации. Фиксираните и мобилни телефонни услуги ще носят наименованието VIVACOM, a новото име на БТК ADSL е VIVACOM Net.

Новата организация на „Виваком“ e ориентирана повече към пазара, отколкото към продукта, казват от компанията.

Тя обединява в едно динамиката на „Вивател“ и традициите на БТК, която разполага с най-голямата телекомуникационна инфраструктура в страната.

В началото на 2010 г. обединеният екип на „Виваком“ ще се премести в нова сграда, а всички магазини на компанията ще се ребрандират до края на октомври тази година.

Наскоро компанията придоби една от водещите вериги магазини за мобилни технологии 2Be, чиито магазини също се интегрират в търговската мрежа на „Виваком“.

Сливането на БТК и дъщерното и дружество БТК Мобайл (vivatel) започна в края на септември миналата година и беше финализирано през януари.

Целта бе да се подобри ефективността на управлението, да се оптимизират разходите и да осигури устойчив ръст.

Подаръкът по случай представянето на новата корпоративна идентичност на БТК ще бъде безплатно зрелищно танцово шоу на 10 септември, четвъртък, от 19:00 часа.

Отвесно на фасадата на емблематичната Телефонна палата ще танцува френската трупа „Компани ле пасаже“ (Compagnie Les Passagers).

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *