Турската FORD OTOSAN открива търговски и сервизен център у нас

Водещият в Турция „Коч холдинг“ е заинтересован от България. Това стана ясно от срещата на заместник-председателя на Народното събрание Веселин Марешки с Хайдар Йенигюн – президент на турската компания FORD OTOSAN, съобщават от fakti.bg.

На срещата присъстваха членове на ръководния екип, както и българските им партньори от БУЛАУТО.

„Тук сме, за да открием нашето българско представителство един от най-големите търговски и сервизни центрове. Надяваме се на коректно партньорство с институциите. В нашата компания работят 10 500 работници. От тях 1500 са инженери. Ние съчетаваме ентусиазма на младата генерация и опита на предишните поколения. Тази симбиоза дава отлични резултати“, заяви Хайдар Йенигюн. Той разказа на Марешки, че в момента негови експерти правят анализ на пазара в България с оглед фирмата да произвежда у нас части, които да се използват в заводите в Турция.

От своя страна, Веселин Марешки изрази задоволството си, че компания от такъв ранг е избрала да се развива в България, информира infostock.bg. „Радвам се, че програмата Ви в нашата страна е дългосрочна и Ви подкрепям в намеренията да инвестирате и в български предприятия“, каза Веселин Марешки.

 

 

 

 

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *