Всички се женят на 07.07.07

Хари Потър взема любимата си китайка на сакралната дата

Бум на сватби се задава на 7 юли 2007 г., включително и на Хари Потър.

Милиони двойки по света чакат на опашки, за да се запишат за венчавка на този ден. Напливът е още по-грандиозен, защото датата се пада в почивен ден – събота.

Съчетанието на трите седмици прави деня изключителен, обясняват феномена астролозите. Според тях седем е магическо число, в него са закодирани сила, мъдрост и големи успехи.

Служители от брачните бюра отсякоха, че церемониите на 07.07.07 няма да бъдат по-различни от тези в останалите дни. Те ще бъдат толкова дълги, колкото са и другите, и ще са издържани в обичайния ред, заявиха чиновниците. Те обаче се оплакаха, че някои двойки искат ритуалът да започне на седмата минута на определения им час, което много обърква графика. Според медиите най-големи опашки пред бюрата се заформили в Германия и Корея.

За германците Силвана Вог и Майк Мейвалд е много важно да сключат брак именно на 07.07.07, защото те се срещат за първи път на 7 юли 2004 г. Не само датата обаче ще бъде специалното нещо за двойката в този ден. Младоженците планират да вдигнат сватбеното тържество в ресторант, разположен в кулата на Берлинското радио. Той се намира на 52 метра височина. Това пак е седмица, коментира с въодушевление Майк!

Навръх 7 юли ще излезе и последната книга за Хари Потър. Според слуховете писателката Джоан Роулинг няма да го убие, а ще го венчае за дамата на сърцето му – китайката Чанг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *