Каролев: Ще изненадам Фандъкова, получих договор подписан от СО и две израелски фирми

Пред „Радио К2” Каролев заяви, че Жозе Барозу е дошъл в България по политически причини да подкрепи сестринска партия. Но той е европейски политик, а не балкански и казва истината „право куме в очите” – категоричен е кандидатът на НДСВ. Според Каролев Барозу не направи услуга на управляващите и каза нелицеприятни неща за ГЕРБ, които са публикувани и от медиите.  Председателят на Европейската комисия призова управляващите сериозно да усвояват евросредствата, което според Каролев говори, че управляващите заблуждават избирателите. „ С изключение на директните субсидии за селското стопанство ГЕРБ не са договорили нито един голям проект”.
Имаше и сигнал относно борбата с корупцията от Жозе Барозу. Кандидатът за кмет от НДСВ цитира международни изследвания в областта на корупцията, които обхващат над 150 страни. „ Ръст на корупцията за 2010 спрямо 2009 година. Така „лошата” тройна коалиция, се оказа с по- нисък процент корупция от тези, които се борят с нея”.
В ефира на „Радио К2” кандидатът за кмет Владимир Каролев заяви, че има медийно затъмнение около предизборната кампания на НДСВ.
„От август месец НДСВ не е в нито един от големите всекидневници, в телевизията ще отидем само на един дебат, използвам ефира на „Радио К2” да кажа на г-жа Цветанка Ризова, въобще да не ме кани, защото повече няма да стъпя при нея. Говори по телевизията, че при нея се ходело безплатно, всичките ПР и се смеят. Изпратих й смс „като се ходи безплатно при Вас, да взема и аз да дойда” и нямам отговор”.
Вече осем години Владимир Каролев е общински съветник. „ Това, което говори  Прошко Прошков, Николай Пехливанов, че от време навреме и Кадиев, макар и с половин уста, защото БСП са част от модела Софиянски – това вече съм го говорил, имам 3 500 публикации в медиите. Само, че не мога да правя нищо освен да говоря, докато не съм или кмет, или член на някаква коалиция, която управлява София”.
Като част от своята предизборна кампания, кандидатът за кмет от НДСВ, е изпратил фотограф в Студентски град. „Ако иска някой да разбере на кои общински имоти се строи без конкурс, кои заведения са завзели тротоарите, в коя дискотека полицията рядко влиза, защото се продава дрога, просто да отиде да види къде са плакатите на ГЕРБ и техните кандидати”. Каролев сподели в ефира на „Радио К2” – Откажеш да сложиш плакат на ГЕРБ върху витрината на магазина на следващия ден ти пращат данъчни за проверка. Дебат между кандидатите за кмет на София ще има и той ще бъде организиран от „Радио К2”. „Разбрах, че г-жа Фандъкова ще дойде на дебата, ще и дам жокер, получих на мейла копие от договор, който е подписан от софийска община и две израелски фирми по една тристранна сделка. Тази, която е извършила ремонтни дейност има 75 % от Халите, а другата разменила градинката пред Руската църква с общината. По този начин се понижава цената на общинския дял в Халите”. Владо Каролев продължи по тази тема като разкри пред „Радио К2”, че договорът е подписан преди месец и половина от зам. кмета, която отговаря за инвалидите и самата е инвалид.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *