Нови промоции в Банско

Ски на промоция вече могат да карат българите. От днес три от пистите в курорта Банско ще работят на пълни обороти. А цените за картите ще са на промоция. До 20 декември билетът за влековете ще струва 30 лева. С него сега ще се ползват трите работещи съоръжения. Скоро обаче и останалите писти в курорта ще могат да се ползват, пише Стандарт.

 

До началото на коледните празници цената за каране на деца от 7 до 12 г. пък ще бъде 22 лева. А най-малките любители на ските – хлапетата от 1 до 7 години, през целия сезон ще могат да се спускат срещу едно левче.

Още в събота следобед туристи от цяла България се събраха на „Бъндеришка поляна“, за да направят първите си спускания за новия сезон. В момента снежната покривка в Банско е между 50 и 80 см.

Туристи от цяла България се събраха на „Бъндеришка поляна“, за да направят първите си спускания за новия сезон. Сред първите в ски зоната вчера бяха и големите звезди на зимните ни спортове Радо Янков и Сани Жекова. Носителят на Световната купа в паралелните дисциплини и примата ни при жените се възползваха от отличните условия и също потренираха на „Бъндеришка поляна“. Двамата раздадоха и много автографи и се снимаха с феновете си. Днес Янков заминава за първите си стартове за СК, а Сани ще потегли за Австрия в сряда.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *