Плъховете започнаха да напускат кораба

 
Ето и сега, когато вече за всички е ясно, че мутрата Боко се издъни тотално в опитите си да управлява България, неговите довчерашни най-първи дружки и съветници от т.н. Институт за пазарна икономика, в поредната си изява по национален ефир  започнаха с оправданията, че странно защо, за последните три години националното ни стопанство било загубило повече от 400 000 работни места.
Разбира се, това поведение на „великите“ Соросови „експерти“, да бягат от отговорност, е най-малкото педерастко!
Та нали именно тези прословути „специалисти“ продъниха ушите ни, обяснявайки как държавата не трябвало да се меси в стопанските дела и как всичко да се оставело на свободната ръка на пазара, за да ни решала проблемите!
И какво? Свободните пазарни сили секвестираха още 400 хиляди невинни хорица, които не разбират от икономика и които се надяват единствено на „големците от телевизора“, обещаващи вече две десетилетия „да ги оправят“!
Е, скъпи съграждани, пак ви оправиха! Доволни ли сте и този път? Ако някой не е докрай задоволен, скоро пак следват избори, на които Ви се точат доста „стари муцуни“, вече потръпващи от перспективата да задоволят сексуалния си глад, набиран цели четири години!
Иска ми се, садомазохистичните чувства на доверчивия български народ все повече да се заменят от справедливия гняв, че „тези на които сте пускали не са си платили масрафа“!
Срам ме е и ми е тъжно от такова скотско поведение на цяла една нация!
С течение на годините блогът се напълни със стотици постинги (какво друго ни остава да правим, след като официозните медии на метрополиите напълно ни игнорират), в които по един или друг начин се правят анализи на текущата ситуация по света и у нас, дават се рецепти, базирани върху принципите на системния подход,  за справяне с най-тежката икономическа криза, връхлетяла света!
Впрочем, това интернет-пространство е едно от малкото в планетарен мащаб, което дава изпреварваща информация в толеранс от една-две години, спрямо общия хор на официозните експерти, и е меко казано глупаво никой от днешната политическа класа все още да не се е поинтересувал за авторите на публикуваните тук материали и за позициите на тези автори по ставащото около нас!
… И така, стоим отстрани, гледаме безплатното секс-шоу и намираме все още мотивация, за да поддържаме и развиваме това сакрално икономическо знание, което ще даде истинското Възраждане на моя народ!
…Ако го поиска!

Krizata /блогър/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *