Преглед на печата

„24 часа“
Плащаш 700 лв., за да вземеш 89 ст.
Грешен превод от 89 стотинки може да коства запор на имуществото на старозагорска строителна фирма.Изършващата изкопни дейности „СМ-Диси“ дължала стотинките на колегите си от „Инсталгруп“, но счетоводителката, без да иска, ги превела по сметката на районния съд в Стара Загора.

„24 часа“
Кмет вади удавници в Синеморец
Давещи си момче и момиче са извадени като по чудо от бурното море на неохраняемия плаж Липите край Синеморец в петък. Сред спасителите бил и кметът на селото Петко Стоянов. Момчето било извадено в изключително тежко състояние – посиняло и в безсъзнание.

„Труд“
Вики от „Мюзик айдъл“ загуби баща и дядо
Виктория Димитрова, която стана известна с участието си в „Мюзик айдъл 3″, загуби баща си и дядо си за 4 дни. Момичето, което трогна цяла България, като призна, че е изгубило зрението си след побои от бившия си приятел, остана само с болната си баба. Майката на Вики е починала преди 5 години, а дядото и баща й, които бяха нейните очи, бяха погребани заедно в монтанското с. Якимово.

„Труд“
Огнян Аврамов: Не съм наивен! Просто не ме искат!
Бившият главен секретар на Народното събрание (НС) Огнян Аврамов обяви вчера пред „Дарик“ радио, че очаква от ръководството на парламента да му изплати полагащите му се над 20 000 лева за това, че от 2003 г. досега не е ползвал отпуск. Той заяви, че брутната му заплата е била в размер на 2112 лева.

„Стандарт“
Идва страшен триглав грип
Опасен триглав грип ще ни удари наесен.
Задават се и трите щама на вируса Брисбейн, предупреди акад. Ангел Гълъбов.
Шефът на Института по микробиология към БАН съветва децата да бъдат ваксинирани с две дози през месец.
Само така малчуганите ще успеят да изградят имунитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *