Решиха: отварят банковите сметки на фамилията Рашкови

Искането за отварянето на сметките е на Окръжна прокуратура и е направено във връзка с досъдебното производство срещу Кирил Рашков за укриване на данъци.
 
И днес продължи претърсването на дворовете на къщите на Цар Киро в присъствието на адвоката му Васил Марков. Държавата да откупи имотите на Кирил Рашков или да намери някой, който да ги купи, е евентуална възможност да се разреши проблемът със семейство Рашкови в Катуница – предлага юристът.
Идеята предлага адвокатът на фамилията Васил Марков, според когото Рашкови са дискриминирани от държавата. Органите на реда не осигуряват сигурността на Кирил Рашков и фамилията му – твърди юристът.
„В момента държавата е абдикирала от задълженията си и не може да изпълни едно конституционно право на семейство Рашкови – да ползва собствените си имоти, каза адвокатът.
Предявени са материалите по делото за закана за убийство на Кирил Рашков старши, съобщи адвокат Васил Марков. Предстои прокуратурата да ги внесе в съда и делото да бъде насрочено.
До момента от протокола, който е представен на адвоката, е видно, че вчера са намерени оброчни тракийски плочки, а това което са търсили – цветни метали, не е било открито. По думите на адвокат Марков той не знае семейство Рашкови да се е занимавало с иманярство и му е чудно, че това се твърди.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *