СИ ФИНАНСИ е избрана за една от европейските най-добри компании в приза One to Watch 2019

СИ ФИНАНСИ е българска финансова институция, която бе избрана за една от Европейските най-добри компании в приза One to Watch 2019 на Европейските Бизнес Награди (ЕБН).

СИ ФИНАНСИ е една от компаниите избрана в категорията One to Watch за 2019 в Европа от асоциацията на Европейски Бизнес Награди, едно от най-големите и провеждащи се от най-дълго време бизнес състезания. СИ ФИНАНСИ е избрана, защото демонстрира изключителни постижения в една от 18-те категории на Европейските бизнес награди и отразява напълно качествата на асоциацията за иновация, успех и етика.

Мирослав Стефанов, финансов анализатор в СИ ФИНАНСИ, коментира: „Европейските Бизнес Награди са едни от най-големите и престижни в световен мащаб бизнес състезания включващи компании от всички сектори. Гордеем се, че бяхме избрани сред 110 000 компании от 34 държави.“

Адриан Трип, директор на ЕБН, каза: „Компаниите избрани в категорията One to Watch са едни от най-вдъхновяващите, успешни и динамични в Европа. Таланта и упоритостта в сърцето на тези бизнеси създава работни места и води Европа към просперитет. Претендентите в категорията са атестация за успех за цялата Европейска бизнес общност.

Компаниите в класацията One to Watch идват от всички сектори- от производство до ритейл, през земеделие и информационни технологии, от стартиращи компании до установени фирми.

СИ ФИНАНСИ, ще има възможност да участва  в съревнование за една от 18-те категории на тазгодишните награди на асоциацията на ЕВРОПЕЙСКИТЕ БИЗНЕС НАГРАДИ и да стане национален шампион. При успех, финансовата институция, ще имат възможност да участват в Гала Финала през декември 2019, където финалните победители от всяка категория ще бъдат огласени.

 

Константин ЗЛАТЕВ, кредитен експерт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *