Тръмп: Пазарът ще се срине, „както никога досега“, ако загубя президентските избори

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви във вторник, че американската фондова борса ще се срине, „както никога досега“, ако той загуби изборите през ноември тази година.Тръмп: Пазарът ще се срине, „както никога досега“, ако загубя президентските избори.

По време на визитата си в Индия Тръмп посочи пред бизнес лидери, че акциите ще скочат рязко, ако той бъде преизбран, „но ако не спечеля, ще видите пазарна катастрофа, каквато никога досега не сте виждали“.

Той също така отбеляза, че в не твърде далечно бъдеще неговата администрация планира да обяви намаление на данъците за американската средна класа, информира bnr.bg.

Резултат с изображение за „тръмб“

Доналд Тръмп посочи, че дълбокият спад на цените на акциите на Уолстрийт в понеделник е бил толкова лош поради опасенията относно коронавируса, но подчерта, че Съединените щати са в добра форма за справянето с проблема и че вършат „чудесна работа“ за овладяване на вирусната епидемия.Тръмп: Пазарът ще се срине, „както никога досега“, ако загубя президентските избори.

Резултат с изображение за „тръмп и фондовата борса“

Той похвали и усилията на Китай за ограничаване на коронавируса. Тръмп посочи, че китайският президент Си Цзинпин работи усилено по въпроса. „И мисля, че нещата ще бъдат под контрол … Мисля, че ще се получи добре. Надяваме се“.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *