УниКредит Булбанк предлага по-високи лихви по стандартните срочни депозити и спестовни продукти

Всички клиенти на УниКредит Булбанк, които до края на април 2009 г. открият стандартен депозит в размер на минимум 5000 лева, евро, долари и др. валута за срок от 6, 12 или 24 месеца, ще се възползват от новите условия, предлагани от банката. При по-високи лихви ще се предоставят както стандартни срочни депозити и влогове, така и за вече популярните „Растяща лихва”, „Флекси” и др. специални депозити и влогови сметки.
„В момента наблюдаваме засилен интерес към средносрочните и краткосрочни форми на спестяване. Определяме лихвите по депозитите си в зависимост от ситуацията на пазара, така че да предложим на клиентите максимална сигурност и доходност на инвестицията им. Позиционирани сме отлично, за да можем да запазим балансиран и конкурентен подход при определяне на лихвите по депозити и кредити”, коментира Любомир Пунчев, член на УС и директор „Банкиране на дребно” на УниКредит Булбанк.
При депозита „Растяща лихва” олихвяването се осъществява ежемесечно, като колкото по-дълго депозираните средства остават в банката, толкова по-висока лихва се получава за всеки следващ месец. За новооткритите до края на май 2009 депозити лихвите за първия тримесечен период вече достигат 7,50% за лева (вместо досегашните 4%) и 12% през 12-тия месец от откриването на депозита.
При стандартните срочни депозити лихвите за депозити в лева за едногодишен депозит вече надхвърлят 8,45%. За евровите спестявания лихвеният процент за 12 месеца например, в рамките на промоционалните условия, е над 6,3%.
Депозитът „Девет седмици и половина” запазва преференциалните условия, при които се предлага от началото на годината, до края на април. Клиентите ще получат до 7,5% годишна лихва за левовите си спестявания и 5,5% за тези в евро.
Нови лихви и условия като по по-ниски минимални салда и нова срочност и по останалите продукти като „Рокада”, влог „На сметка” и др.

insurance.bg
финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *