Проведе се редовното годишно ОСА на КТИ „Съединение“ АД

Публикува се резюме на протокола от събранието.
 
От регистрирания капитал в размер на 24 000 064 /двадесет и четири милиона и шестдесет и четири акции/ разпределен в 24 000 064/ двадесет и четири милиона и шестдесет и четири акции/ броя поименни безналични акции с номинална стойност 1/един/ лев всяка една, на събранието са представени 14 112 776 /четиринадесет милиона сто и дванадесет хиляди седемстотин седемдесет и шест/ броя акции, представляващи 58,80 на сто от капитала на КТИ „Съединение“ АД.
След надлежната регистрация на акционерите и техните пълномощници се установи, че е налице необходимият кворум и няма пречки ОСА да заседава и взима решения.
Работата продължи с избирането на председател, секретар и преброител на събранието: съответно Асен Конарев, Димитър Гишин и Венелин Йорданов.
Беше прочетен дневният ред,, публикуван в съответния срок в съобщението за свикване на събранието.
Със сто процента от представените акции бяха приети отчетите за дейноста на дружеството през 2011 година, на Директора за връзка с инвеститорите, докладите на дипломирания експерт-счетоводител, освободи от отговорност членовете на НС и УС за 2011 година.
Във връзка със следващата точка за промяна името и адреса на дружеството ОСА реши седалището занапред да бъде в Пловдив, бул. „Хр. Ботев“ 27 „А“, а фирмата на дружеството да се промени от Корпорация за технологии и иновации „Съединение“ АД на „Корпорация за технологии и иновации“ АД.
По следваща точка – промяна в системата на управление, със сто процента от представените акции бе прието предложението от двустепенна/НС и УС/ система на управление да се премине към едностепенна – Съвет на директорите/СД/.  Събранието реши  Съветът на директорите да се състои от три лица: „Иновационен фонд“21, Фондация „Международен институт за изследване на кооперациите“ и Петрана Иларионова.
ОСА прие решение месечното възнаграждение на членовете на Съвета на директорите на които няма да бъде възложено управлението да бъде в размер на 1800 лева, за юридическите лица, членове на СД, и 500 лева лева за физическите лица, членове на СД.
Събранието прие и нов устав на дружеството, както и одобри избора на дипломиран експерт-счетоводител Атанаска Симеонова, одитор №55 при ИДЕС.
ОСА беше закрито по процедура поради изчерпване на дневния ред, след като лисава предложения за точка „Разни“..

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *