Facebook и Cisco с нов продукт в полза на бизнеса

Facebook и Cisco Systems лансират съвместен продукт, предназначен за компании, които искат да научат повече за своите клиенти и да увеличат лоялността към бранда си.

Новият проект, под името „Cisco Connected Mobile Experience with Facebook Wi-Fi“ бе представен на технологичната конференции Interop в Ню Йорк през тази седмица.

Използвайки оборудване на Cisco, хотели, ресторанти, магазини и други подобни организации ще могат да предоставят на посетителите си достъп до Wi-Fi, към която клиентите ще могат да се включват през профила си във Facebook.

Системата автоматично ще пренасочва включилия се по този начин потребител към Facebook страницата на заведението, в което се намира и ще предлага възможност за геолокационно отбелязване (check-in).

Услугата ще позволи на бизнеса да получава повече информация за своите клиенти, обясняват от Facebook и Cisco.

Компаниите, които използват този продукт, ще могат да таргетират рекламните си съобщения по-ефективно, а потребителите на социалната мрежа ще получават информация само за брандовете, които действително могат да ги заинтригуват. Facebook и Cisco Systems позиционират съвместния си проект като полезна новост за потребителите и подчертават, че е гарантирана анонимност при обработването на данните, изисквани за достъп и регистрация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *