София блокирана: Мадона ще пее! Ами ако бяха Обама или папата…

Мадона ще пее за първи път пред българска публика тази вечер. Музикалното събитие на годината ще започне в 21.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17.30 часа, а влизането към секторите ще се осъществява през 38 контролно-пропускателни пункта.
Организаторите очакват над 50 000 фенове на поп-иконата да посетят шоуто. Все още могат да се намерят ограничен брой билети за концерта. Те са на цени – терен – 100 лева; зона пред сцената – 150 лева; Golden circle – 200 лева; седящи – 110, 135, 165 лева; ВИП – 300 лева. На черно в интернет също се продават билети.
Мадона идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще сегрижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто ще смени 8 различни тоалета.
Зрителите на концерта на Мадона ще влизат през 38 пункта. Ще има изградени 3 информационни центъра, където хората ще могат да се информират от кой сектор трябва да влязат на стадиона.За тези с електронни билети ще има направен специален пункт.
Повече от 450 души ще осъществяват охраната на концерта на Мадона Загражденията в района на Националния стадион ще са повече от 2 км. Цялата зона около стадиона ще бъде отцепена и заградена.
Заради концерта на Мадона част от колите на градския транспорт и метрото ще работят с удължено време.
Какво е мнението ви за предстоящия концер и по-точно какво мислите за треската около него? Нужно ли беше отцепването на половината парк заради концерта? И защо само заради Мадона градският транспорт да пътува до по-късно? Ами шофьорите, които имат път през бул. „Евлоги Георгиев“?

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *